internet-srbija.com
Odabrali ste
Odabrali ste

Vaša korpa je trenutno prazna.

Pristup nalogu

Izgubljena lozinka?
Zaboravili ste korisničko ime?
Još nemate nalog? Registracija

Internet marketing Štampa

Internet marketing      Mada većina onih koji se bave izradom internet prezentacija predstavlja postavljanje prezentacije na internet kao nešto što će od Vas za nekoliko dana napraviti milionera, stvarnost nije baš takva. Internet prezentacija je samo temelj od koga puno zavisi, ali na kome tek treba raditi.
          Pre svega vaši klijenti treba da saznaju da uopšte "postojite" na internetu. Svoje postojanje na internetu možete pokazati hvaljenjem prijateljima i starim klijentima, delite vizit karte i sl., ali to nije najbolji način da doprete do novih klijenata na internetu. Internet ima svoje karakteristike i za promociju na internetu se koriste posebni marketinški metodi.

 

          Metode primocije na internetu su:

  • Marketing na internet pretraživačima
  • Prikazivanje reklama
  • Afilejt marketing
  • Reklamiranje slanjem email poruka
  • Interaktivno reklamiranje

Marketing na internet pretraživačima

Pretrazivaci interneta

          Marketing na pretraživačima interneta predstavlja jedan od najboljih, ali i najtežih, samim tim i najskupljih vidova marketinga. Procene su da je severnoj Americi u 2006. godini potrošeno 9.4 milijardi dolara na ovu vrstu marketinga. Zbog višestrukog povraćaja uloženog novca klijentima, ovaj vid promocije se izdvoio kao posebna industrijska grana. 
          Prednosti ove vrste oglašavanja su što potencijalni klijent kada traži određeni proizvod prvo ode na http://www.google.com/, http://www.yahoo.com/ ili neki treći pretraživači u želji da pronađe traženi proizvod. Kako prosečan korisnik nema živaca ni vremena da predugo lista prikazane rezultate pretrage, on uglavnom posećuje rezultate prikazane na jednoj od prve tri strane koje mu je pretraživač prikazao. Onom ko se nalazi na nekoj od te tri strane zarada skoro da je zagarantovana.

 

          Agencija za Razvoj Interneta je specijalizovana za usluge marketinga na pretraživačima. Internet prezentacije naših klijenata se za određene ključne reči se nalaze na vrhu prve strane na http://www.google.com/. Da se i vaša prezentacija nađe na nekoj od prve tri strane na pretraživačima ne možemo da vam garantujemo, ali vam možemo garantovati da će se naći na http://www.google.com/ u roku od 10 dana od dana postavljanja prezentacije na internet.
           Usluga tako brzog indeksiranja na pretraživačima košta 50€, a toliko smo sigurni u svoje znanje i sposobnosti, da klijentima čija se prezentacija ne nađe na http://www.google.com/ u roku od tih 10 dana vraćamo 80€.

Za više informacija o usluzi promocije na intrnetu pozovite 064-97-42-307 ili nas kontaktirajte emailom.

 

 

 

Internet marketing

 
© 2008-2016 Agencija za Razvoj Interneta ARIN
VoIP Telefoniranje