internet-srbija.com
Odabrali ste
Odabrali ste

Vaša korpa je trenutno prazna.

Pristup nalogu

Izgubljena lozinka?
Zaboravili ste korisničko ime?
Još nemate nalog? Registracija

Internet prodavnice i elektronska trgovina (Ecommerce) Štampa
Ecommerce

Elektronska trgovina - internet prodavnice          Sa porastom broja korisnika interneta u Srbiji raste i potražnja za prezentovanjem proizvoda i prodajom na internetu. Većina korisnika interneta kad ih zanima neki proizvod prvo proveri na internetu karakteristike i cene, a zatim se odlučuje gde će da kupi. 
          Verovatno i sami kada hoćete da kupite nameštaj ili npr. tražite povoljan turistički aranžman, prvo tražite ponudu na internetu pošto vas oslobađaju šetnje od radnje do radnje ili agencije do agencije. Kad ste našli ono što vam odgovara u većini slučajeva ste proizvod ili uslugu uzeli na onom mestu čija vam ponuda najviše odgovara, zar ne?


          To je samo jedna od prednosti koje pružaju internet prodavnice. Internet prodavnicom ste dostupni kupcima 24 sata dnevno sedam dana u nedelji, a da nemate fizički kontakt sa njima niti plaćate radnike da ih opslužuju. Nije vam potreban skupi lokal niti dodatni skladišni prostor. Klijenti vam plaćaju elektronski, tako da ne morate da nosite pazar u banku. Kontrola inventara se vrši automatski,  ...
         Agencija za Razvoj Interneta ima nekoliko nivoa aplikacija vezanih za e-trgovinu. Počevši od osnovne koja zadovoljava zahteve 95% korisnika, do naprednih aplikacija namenjenih koji žele da stvore "tržni centar na internetu" u kome će da "rentiraju prostor". Klijentima koji koriste naše hosting usluge omogućujemo odloženo plaćanje. Za više informacija pozovite 064-97-42-307 ili nas kontaktirajte emailom.

Neke od zajedničkih karakteristika svih nivoa naših prodavnica su:

  • Mogućnost rada u katalog i prodavnica režimu
  • Neograničen broj proizvoda
  • Neograničen broj kategorija proizvoda
  • Neograničen broj podkategorija
  • Mogućnost da jedan proizvod pripada više kategorija
  • Potpuna kontrola inventara
  • Dodeljivanje kupcima grupe kojoj pripadaju
  • Davanje popusta u zavisnosti od grupe u kojoj je kupac
  • i još mnogo toga...

Za više informacija pozovite 064-97-42-307 ili nas kontaktirajte emailom.

 

 

Internet prodavnice Srbije, pogledajte naše reference i sami proučite mogućnosti.

 
© 2008-2016 Agencija za Razvoj Interneta ARIN
VoIP Telefoniranje