internet-srbija.com
Odabrali ste
Odabrali ste

Vaša korpa je trenutno prazna.

Pristup nalogu

Izgubljena lozinka?
Zaboravili ste korisničko ime?
Još nemate nalog? Registracija

Izrada internet prezentacija Štampa

Izrada internet prezentacija          Da bi internet prezentacija (web sajt) bila dobro dizajnirana neophodno je pre svega tačno oderditi njenu svrhu. Pre početka rada na samoj prezentaciji, zajedno sa vama ćemo definisati svaki cilj koji želite da postignete svojim prisustvom na internetu.

          U zavisnosti od vaših potreba u mogućnosti smo da vam ponudimo nekoliko nivoa internet prezentacija:

 

 

OSNOVNE PREZENTACIJE

          Klijentima kojima je neophodno prisustvo na internetu uz ne veliki broj proizvoda ili usluga koje prezentuju predlažemo izradu klasične html internet prezentacije. Vrednost takve prezentacije se kreće od 25 € po strani. Minimum je pet strana. Sa povečanjem broja strana smanjuje se i cena izrade. Za više informacija pozovite 064-97-42-307 ili nas kontaktirajte emailom.

          Najčešće strane koje klijenti traže da im izradimo su  "Početna" - strana koju posetilac prezentacije prvu vidi kad dolazi na vaš sajt. Zatim strana "O nama" - strana koja opisuje čime vaša firma bavi, koliko dugo posluje, ključne reference i sl. Verovatno želite i strane na kojima detaljnije opisujete proizvode i usluge koje nudite. Naravno tu je i strana sa podacima kako poslovni partneri i zainteresovani mogu da vas kontaktiraju.

CMS PREZENTACIJE

         CMS prezentacije su namenjene klijentima koji imaju potrebu da često dodaju nove informacije na sajt ili menjaju njen sadržaj. Njih zahtevaju i klijenti koji očekuju brzi napredak u poslovanju. Podaci se snimaju i čuvaju u MySQL bazi podataka, a strane se prikazuju u PHP. Klijenti sami održavaju ovakve prezentacije ili taj deo posla prepuštaju nama. Uz svaku prezentaciju uključena je i obuka za korišćenje. Ove prezentacije koriste PHP & MySql i one moraju biti postavljene na servere koji podržavaju PHP i MySql. Agencije za Razvoj Interneta poseduje takve servere i više o njima možete pronaći na stranama vezanim za hosting usluge. Zbog fleksibilnosti, u svetu je trenutno trend korišćeja ovakvih prezentacija. Za više informacija pozovite 064-97-42-307 ili nas kontaktirajte emailom.

          Da li vašim potrebama više odgovara CMS ili HTML prezentacija procenite iz odgovora koji se nalazi OVDE .

INTERNET PRODAVNICE (Ecommerce, Web Shops)

          Više o internet prodavnicama možete naći na stranama vezanim za Internet prodavnice.

WEB RAZVOJ

          Ukoliko imate potrebu za specifičnim intenet aplikacijama možemo vam pomoći u izradi istih. Imamo značajna iskustva u projektovanju baza podataka i njihovim povezivanjem sa web-om. Imamo iskustva u dizajniranju prezentacija za prodaju i rentiranje nekretnina, forumima, galerijama... Za više informacija pozovite 064-97-42-307 ili nas kontaktirajte emailom.

 
© 2008-2016 Agencija za Razvoj Interneta ARIN
VoIP Telefoniranje